Вода с йони на микроелементи - пълноценна храна ПДФ Печат Е-мейл

http://www.healthwaters.ru/blog/voda-kak-spasenie.html?utm_source=smi2film&utm_content=3015595  ВОДАТА КАТО СПАСЕНИЕ

Русия, която  заема второ място в света след Бразилия по обем на речни потоци, и трето място по водообезпечение на човек  (след Бразилия и Канада) счита,  че  дефицитът на пресна вода ще доведе не само до ограничение на световното икономическо развитие, но и  до възможни войни за вода.


ПОМНЕТЕ:  ежедневно всеки килограм от вашето тегло има нужда от 30 мл вода, защото водата е основната част от нашия организъм (70-80%).

https://www.vesti.bg/lyubopitno/sveji/8-priznaka-che-ne-piete-dostatychno-voda-6070285 ЛЮБОПИТНО


«Водата преди всичко трябва да бъде пълноценен хранителен продукт. Отдавна е определен нейният оптимален състав и един от главните микроелементи в този състав се счита йодът. Но съществува проблем как йодът да се съхрани във водата. Този проблем може ефективно да бъде решен с помощта на «ЙОДИС-КОНЦЕНТРАТ». Академик В.Н.Мелниченко.


Производството на литрови бутилки с вода за бременни и кърмещи жени, обогатена с дневната норма  на йод, е благородно  успешно дело за бизнеса, и безценна  акция за здравето на бъдещите поколения! Половинлитрови бутилки - за деца и ученици!Без съмнение, водата също е храна. Особено ако това е високачествена вода, обогатена с йони на йод по технологията на акад.Мелниченко.

Затова ние се откликнахме на зова на Отец Иван за помощ и занесохме 120 бутилки “ЙОДИС-К” за децата в дома  в Нови Хан.

Прекланям се пред този човек, защото видях с каква обич и почитание се отнасят към него и малките деца, за които той е просто ДЕДИ, и възрастните, за които той е ОТЕЦ, оказал им посилна помощ!


 
 

Новини